BLOG 5: KOUDE

Met enige regelmaat komt het voor dat een cliënt het ineens heel erg koud krijgt tijdens een consult.  Ook zelf heb ik dat 'koude gevoel' wel eens op een moment dat er een inzicht is bij de cliënt. Het gevoel dat we de kern te pakken hebben. We kennen allemaal wel het gezegde 'De KOU is uit de LUCHT'. Dat wil zoveel zeggen als 'alle problemen of conflicten zijn opgelost'. Wat er gebeurt is dat er vaak ook letterlijk LUCHT wordt gegeven aan gevoelens. En je bewust zijn van wat er onbewust speelt kan helpen bij herstel. 

Soms vertelt iemand voor het eerst wat hem werkelijk bezig houdt en ervaart men daarna vaak ook letterlijk een gevoel van opLUCHTing. De LUCHT is geklaard. Blokkades kunnen hierdoor soms letterlijk worden opgeheven waardoor de energie weer letterlijk kan stromen. 
Foto: Eigen archief 22 december 2007