DE PRAKTIJK

 

Ieder mens is uniek en dat maakt mijn werk als kinesioloog zo interessant.

We maken keuzes op basis van onze eigen veronderstellingen, opvoeding, ervaringen, aannames en overtuigingen.

Soms ervaren we hier hinder van en ontwikkelen we bepaalde klachten die ons bewust willen maken van de noodzaak om een andere koers te varen. Daarbij kunnen onbewust allerlei factoren op lichamelijk, chemisch, emotioneel en elektro magnetisch gebied een rol spelen. 

 

HOLISTISCHE BENADERING

 

Kinesiolgie valt onder de ‘Natuurgeneeskunde’, een verzamelnaam voor een groot aantal alternatieve of complementaire geneeswijzen. Natuurgeneeswijzen hebben met elkaar gemeen dat ze allen een holistische benadering hebben.  

Deze benadering gaat ervan uit dat de mens als één geheel wordt gezien met een fysieke, psychische, emotionele en spirituele eenheid. Als er een verstoring optreedt in één van de genoemde gebieden zullen de andere gebieden mogelijk ook negatief worden beïnvloedt.

 

Volgens de holistische benadering zal er dan ook niet alleen naar de ziekte, klacht of aandoening zelf worden gekeken, maar naar alle vier genoemde gebieden van de mens.
Het zelfgenezend vermogen van het lichaam staat hierbij centraal.

 

KEY4BALANCE helpt jou je bewust te worden van wat je ‘beweegt’ en/of wat er voor nodig is om weer in beweging te komen zodat je keuzes maakt die beter bij jou passen.

Het ervaren van keuze zal een positief effect hebben op jouw veerkracht en vitaliteit in je dagelijkse leven.

 

De naam KEY4BALANCE is voortgekomen vanuit de gedachte dat wij een sleutel (key) bieden op 4 niveaus (lichamelijk, chemisch, emotioneel en elektro magnetisch) waarop je weer in balans wilt komen. 

Graag kom ik met je in contact om samen te bekijken wat ik voor jou kan betekenen.