BLOG 16: ENERGIE UITWISSELEN

#ENERGIE #ONTVANGEN #WEGGEVEN 

Heel lang geleden kwam ik er tijdens de opleiding op de NSK achter dat er sprake was van energie uitwisseling door iemand die ik 25 jaar daarvoor had ontmoet. Toen ik dit hoorde wist ik meteen dat het klopte. Gelukkig was de docent bekend met dit fenomeen en leerde me de procedure van 'jezelf schoonmaken'. 

Los van de vraag of jij onevenwichtige energie ontvangt van iemand, zonder je hiervan bewust te zijn of dat jij onevenwichtige energie weggeeft aan iemand, zonder je hier bewust van te zijn,  kun je beide onderstaande stappen uitvoeren.

Stap 1:

Leg de linkerhand op je hart en strek je rechterhand open naar voren en zeg  hardop 'Alle energie die niet van mij is geef ik nu met liefde terug naar daar waar het hoort.' 

Stap 2:

Leg je rechterhand op je hart en strek je linkerhand open naar voren en zeg hardop 'Alle energie die ik heb uitgezonden en die zijn doel heeft gemist of zijn functie heeft gehad, haal ik nu met liefde terug.'  Wil je meer informatie over wat er nu precies gebeurt (is) dan adviseer ik je contact op te nemen met een Kinesioloog. Een kinesioloog kan bij jou uittesten wat er precies aan de hand is door o.a. de mode van energie uitwisselen in te zetten. 

Foto: april 2021 Witte violen, eigen archief: Symbolisch staan violen voor deugdzaamheid, nederigheid en trouw. Een leuke bijkomstigheid is dat viooltjes helpen bij het oplossen van relatieproblemen.