BLOG 2: FEBRUARI 2022 ECHT BELANGRIJK

#BELANG #BELANGRIJK #DOELEN #ENGAGEMENT

'Als iets belangrijk voor je is, dan vind je wegen om dat te bereiken.' hoorde ik ooit tijdens de cursus 'Energie for performance in life'. Iets is belangrijk als jij er een BELANG aan hecht, een RESULTAAT wilt realiseren waardoor iets mogelijk wordt wat nu nog niet het geval is. Een vraag die daarbij helpend kan zijn is: 'Wat wordt er weer mogelijk als ik dit of dat heb bereikt?' Je kunt jezelf die vraag een aantal keren achter elkaar stellen. Hierdoor raak je uiteindelijk aan het ECHTE BELANG dat je hebt. Oefen hier maar eens een tijdje mee en laat je verrassen door je eigen antwoorden!

VERHEUG je hoe je dit belang kan omzetten in een doel(stelling) waarmee je ook binnen mijn praktijk aan de slag kunt gaan. Met 'Engagement'!  In deze context bedoel ik dat jij je ergens vol overtuiging voor wilt inzetten.

Foto: © 2017 Human Performence Institute, Cursus werkboek