BLOG 4: APRIL 2022 VERANDEREN

#VERANDEREN #PELGRIMEREN #LEVEN

 

27 april 2022 is het precies 20 jaar geleden dat ik met mijn zus Lineke vanuit Haarlem naar Santiago de Compostella fietste. Een PELGRIMAGE waarbij ik letterlijk over bergen en door dalen fietste. Een reis om nooit te vergeten. Het belangrijkste dat ik heb geleerd tijdens deze 5 weken is relativeren. Of we willen of niet, elke dag veranderen wij, en alles om ons heen. Veranderen is misschien wel LEVEN!? Cliënten in een kinesiologie praktijk staan vaak op een kruispunt als ze binnenkomen. Een punt in hun leven waarop ze niet meer denken te weten wat de juiste richting is om naar toe te gaan. Echter, als de bereidheid er is om een innerlijke en/of uiterlijke ommekeer aan te durven dan gaat de energie weer stromen en zal men ervaren dat er weer keuzes gemaakt kunnen worden. 

Foto: tekst archief 2022