BLOG 7:JULI 2022 MOED of MOET

#MOED #MOETEN #KEUZE #TIJD #VAKANTIETIJD #KLACHTEN #KANS #JURIAANGALAVAZI

Er is MOED voor nodig om te besluiten dat er vanaf vandaag niets meer MOET! Want als MOETEN, MOGEN wordt ervaar je keuze. En als er KEUZE is, is er ook sprake van ZELFRESPECT.
Wat ik heel bijzonder vind in het boek Van Klacht naar Kans  (zie inkijkexemplaar*) is het gegeven dat in het hele boek het woord MOGEN gebruikt wordt in plaats van MOETEN.
De vraag; 'Wat zou je lijf je hier nu eigenlijk willen vertellen' staat centraal. Dit boek spreekt mij aan omdat we ook in mijn kinesiologiepraktijk willen ontdekken wat het verhaal achter de KLACHT(en) is. Waarvan mag jij je bewust worden en welke KEUZE zou je dan kunnen maken om jouw leven te verbeteren? Stel je eens voor dat je lijf slimmer is dan je hoofd? De vakantietijd is soms een mooi moment om eens letterlijk stil te staan èn te luisteren naar de signalen van jouw lichaam. Wellicht ervaar je alleen hierdoor al dat jouw klachten verminderen of verdwijnen.

Ik wens je een ontspannen vakantie toe!

Foto: voorzijde boek, eigen archief 2022 * ik ben een voorstander van boeken kopen bij de plaatselijke boekwinkel zodat deze kunnen blijven bestaan.